You are hereNovinky / Mezinárodní přehlídka pohybových skladeb Otrokovice 2014

Mezinárodní přehlídka pohybových skladeb Otrokovice 2014


By alena - Posted on 17 Březen 2014

 Dobrý den,


čas běží a přehlídka se rychle blíží, proto se připomínám a dovoluji si Vás pozvat na 7.ročník MEZINÁRODNÍ PŘEHLÍDKY POHYBOVÝCH SKLADEB "OTROKOVICE 2014", která se koná 11.5.2014.

Propozice, předběžný časový harmonogram a přihlášku najdete v příloze. 

Naše přehlídka je sice nesoutěžní a všichni účastníci obdrží medaili a drobný dárek, ale přece jen vyhlašujeme nejsympatičtější a nejoriginálnější kolektiv a kolektiv s nejlepším kostýmem. Porota si každoročně stěžuje že cen je málo a že by nejraději odměnili všechny. Proto máme připravenou také cenu poroty, diváků a další.

Pro zpestření přestávky před vyhlášením výsledků chystáme  pro vás a vaše svěřence opět AIRTRAC. Pokud vás baví skákání na nafukovacích hradech a trošku gymnastika, užijete si. Kombinaci obou nabízí právě AIRTRAC, tedy volně v překladu "vzduchová cesta". Jedná se o nafukovací trampolínovou dráhu z tkaniny zesílené nylonem, odolné proti protržení o rozměrech: délka 15 m, šířka 2,75 m, výška 40 cm.

Připomínám že uzávěrka přihlášek je 20.4.2014 a prosím o přeposlání propozic dalším zájemcům ve vašemblízkém i vzdáleném okolí.

Těšíme se na Vaši účast.

Za TJ Jiskra Otrokovice - odbor SPV Zdena Chaloupková

V případě jakýchkoliv dotazů mě neváhejte kontaktovat.

PřílohaVelikost
MPPS_2014-prihlaska_2.doc1.18 MB
MPPS2014-plakat__zk-page-001.jpg313.56 KB
Tagy
Dobrý den, měla bych na vás prosbu, jestli se po skončení přehlídky někde v šatně nenašla fialová adidas mikina s logem SK moderní gymnastiky Zlín. Podepsaná asi Helča V.Pokuď ano prosím zkontaktujte mne tel. 721837687 nebo aspoň zprávu na e-mail jana.vyslouzilova@volny.cz. Děkuji předem. Vysloužilová
Dobrý den, měla bych prosbu, jestli se po skončení přehlídky pohybových skledeb nenašla fialová adidas mikina s logem sportovního klubu moderní gymnastiky Zlín. Děkuji za info tel. 721837687 nebo e-mail jana.vyslouzilova@volny.cz

Poslat nový komentář

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.

Partneři