You are hereNovinky / Zdravotní cvičení po porodu

Zdravotní cvičení po porodu


By alena - Posted on 13 Únor 2019

Od března se můžou všechny maminky po porodu těšit na novou lekci - Zdravotní cvičení po porodu, které bude vedeno formou 10 týdenního kurzu. Kurz je určen pro všechny maminky, které jsou po kontrole po šestinedělí a mají od lékaře dovoleno cvičit po porodu. Čeká nás náprava držení těla po porodu, cviky proti bolesti zad, cviky na pánevní dno, na svaly CORE a diastázu (rozestup břišních svalů). Využívat budeme i různé cvičební pomůcky - masážní ježky, pěnové válce, therabandy, velké míče, ... Samozřejmostí je individuální přístup ke každé mamince a také cviky pro domácí cvičení na každý týden. Miminko je možné vzít s sebou na vlastní hrací dečku nebo nechat spát v kočárku ve vnitřních či venkovních prostorech sokolovny. Děti starší jednoho roku mohou být přítomny na hodině pouze po konzultaci s lektorkou. Hlídání dětí není zajištěno. Kapacita kurzu je omezena. Cvičíme v malé skupině.

Cena za celý kurz je 600 Kč.
 
S sebou je potřeba 2 velké ručníky, pohodlné spíše uplejší oblečení a čistou obuv pro pohyb v prostorech sokolovny. Při samotné lekci není obuv potřeba, neboť se cvičí bosky. Miminku vezměte vlastní hrací dečku a oblíbené hračky.
 
Začínáme ve čtvrtek 7.3.2019 v 9:30 v sálku sokolovny Otrokovice!
 
Rezervace a podrobnější informace na barbora@valouchova.cz. Místo na lekci máte jisté až po potvrzení Vaší rezervace lektorkou.
Na všechny se těší Barča
PřílohaVelikost
2019_po_porodu_fb.jpg368.83 KB
Tagy

Poslat nový komentář

Obsah tohoto pole je soukromý a nebude veřejně zobrazen.

Partneři